Καλώς ήρθατε στην CM- Security GmbH & Co. KG

Εδώ μπορείτε να νιώσετε Ασφάλεια!

Η έννοια της στασιμότητας δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας. Μπορεί και εξελίσσεται μόνο εκείνος που έχει πρωτοπόρες ιδέες, ανανεωμένες προτάσεις και ευελιξία. Όλα τα παραπάνω εκφράζουν απόλυτα την εταιρία μας και έτσι προλαβαίνουμε τις εξελίξεις και είμαστε πάντα επίκαιροι.

Με το βλέμμα μας συνεχώς στραμμένο στη αγορά και τις υπάρχουσες ανάγκες των πελατών μας, εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες μας. Ιδέες έξυπνες, πρωτοποριακές, ασφαλής αλλά και οικονομικά συμφέρουσες. Το σημείο αναφοράς μας, αποτελούν πάντα οι πελάτες μας στους οποίους, πέρα από μια γκάμα πολυάριθμων προϊόντων, προσφέρουμε και μια ανεκτίμητη σχέση εμπιστοσύνης.

Η υψηλή ποιότητα και μακροζωία των προϊόντων μας δεν είναι τυχαία. Η CM- Security το εξασφαλίζει αυτό μέσω αυστηρών διαδικασιών , σύμφωνα με την πιστοποίηση DIN EN ISO 9001, για μια ομαλή και ευέλικτη παραγωγική διαδικασία.


Η πείρα μας

Μαζί καταφέρνουμε περισσότερα!

Σύστημα συναγερμού

Gefahrenmeldetechnik

Στην Ελλάδα οι διαρρήξεις συνεχώς αυξάνονται. Το σύστημα συναγερμού της CM- Security σας προειδοποιεί πριν καν εισβάλει στο χώρο ας ο διαρρήκτης. Έτσι προστατεύετε ολοκληρωμένα την οικογένεια και την περιουσία σας.

Περισσότερα

Σύστημα πυρανίχνευσης

Brandmeldetechnik

Στην Ελλάδα υπάρχουν κάθε χρόνο καταστροφές που ανέρχονται στα 600.000.000, στον ιδιωτικό τομέα και πάνω από 200 άτομα βρίσκουν τραγικό θάνατο. Η αιτία; ΠΥΡΚΑΓΙΑ. Ο επί σειρά ετών έμπιστος και αξιόπιστος συνεργάτης μας , NSC Συστήματα Πυρανίχνευσης GmbH Bielfeld, σας ενημερώνει αντίστοιχα.

Περισσότερα

Κύκλωμα παρακολούθησης

Videotechnik

Αν θέλετε να είναι όλα τα σημεία , πάντα ορατά, τότε είστε στη σωστή σελίδα. Σας βάζουμε στον κόσμο των κυκλωμάτων παρακολούθησης, ανοικτού και κλειστού χώρου, που περιλαμβάνει αναλογική, HD-SDI και HD- CVI τεχνολογία.

Περισσότερα

Έλεγχος πρόσβασης

Zutrittskontrolle

Η μεγαλύτερη προστασία και ο έλεγχος σε πόρτες και εισόδους είναι καθοριστικός παράγοντας για την αίσθηση της ασφάλειας. Με ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης της CM Security μετατρέπετε το κτίριο σας σε έναν ασφαλή χώρο και κερδίζετε έτσι μία νέου είδους άνεση.

Περισσότερα

Τα νέα μας

Γνωρίστε μας καλύτερα !

Security Essen 2016

Για ακόμη μια χρονιά η εταιρία μας CM Security σε συνεργασία με την NSC sicherheit και LunaHD πήραμε μέρος σε μια από τις μεγαλύετερες εκθέσεις του κόσμου στον κλάδο της ασφάλειας
...