Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η CM Security GmbH & Co. KG, καλύπτει την εγχώρια αλλά και πανευρωπαϊκή αγορά με προϊόντα εκ των οποίων πολλά εφευρίσκει και παράγει η ίδια. Στο πελατολόγιό μας ανήκουν εταιρίες οι οποίες ασχολούνται επίσης με συστήματα ασφαλείας όπως και πελάτες άσχετων κλάδων. Για την προμήθεια των συστημάτων, προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Συμπληρωματικά με τα δικά μας προϊόντα, παρέχουμε στον τομέα της πυρανίχνευσης προϊόντα της NSC και σε αυτόν των κυκλωμάτων παρακολούθησης ανοιχτών και κλειστών χώρων , προϊόντα των εταιριών LUNA HD και Optex αντίστοιχα.


Η πείρα μας

Μαζί καταφέρνουμε περισσότερα!

Σύστημα συναγερμού

Gefahrenmeldetechnik

Στην Ελλάδα οι διαρρήξεις συνεχώς αυξάνονται. Το σύστημα συναγερμού της CM- Security σας προειδοποιεί πριν καν εισβάλει στο χώρο ας ο διαρρήκτης. Έτσι προστατεύετε ολοκληρωμένα την οικογένεια και την περιουσία σας.

Περισσότερα

Σύστημα πυρανίχνευσης

Brandmeldetechnik

Στην Ελλάδα υπάρχουν κάθε χρόνο καταστροφές που ανέρχονται στα 600.000.000, στον ιδιωτικό τομέα και πάνω από 200 άτομα βρίσκουν τραγικό θάνατο. Η αιτία; ΠΥΡΚΑΓΙΑ. Ο επί σειρά ετών έμπιστος και αξιόπιστος συνεργάτης μας , NSC Συστήματα Πυρανίχνευσης GmbH Bielfeld, σας ενημερώνει αντίστοιχα.

Περισσότερα

Κύκλωμα παρακολούθησης

Videotechnik

Αν θέλετε να είναι όλα τα σημεία , πάντα ορατά, τότε είστε στη σωστή σελίδα. Σας βάζουμε στον κόσμο των κυκλωμάτων παρακολούθησης, ανοικτού και κλειστού χώρου, που περιλαμβάνει αναλογική, HD-SDI και HD- CVI τεχνολογία.

Περισσότερα

Έλεγχος πρόσβασης

Zutrittskontrolle

Η μεγαλύτερη προστασία και ο έλεγχος σε πόρτες και εισόδους είναι καθοριστικός παράγοντας για την αίσθηση της ασφάλειας. Με ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης της CM Security μετατρέπετε το κτίριο σας σε έναν ασφαλή χώρο και κερδίζετε έτσι μία νέου είδους άνεση.

Περισσότερα

Facebook Twitter Google+ Pinterest