Ιστορία

Ιστορία

Πάνω από 30 χρόνια στις υπηρεσίες της ηλεκτρονικής.

Το 1984 , που ίδρυσε ο κύριος Χριστόφορος Μιχαηλίδης την CM Elektronik, ο κλάδος της ηλεκτρονικής ήταν ακόμη φρέσκος και οι δυνατότητες εξέλιξης σχεδόν απεριόριστες. Την όλη προσπάθειά του ξεκίνησε ο κύριος Μιχαηλίδης με τη σύζυγο του Gabrielle.

Τα μυστικά της επιτυχίας του ήταν εξ αρχής, τα δικά του προϊόντα και η ιδιαίτερη σημασία που έδωσε στη σχέση της εταιρίας με τους πελάτες της. Επιπλέον η CM ήταν προμηθευτής ηλεκτρονικών της εταιρίας Papp Συστήματα Ασφαλείας στο Hechingen.

Μεγάλη ώθηση δόθηκε , για την μετέπειτα πορεία της εταιρίας, το 2000 όπου ο κύριος Μιχαηλίδης αγόρασε την εταιρία Papp Συστήματα Ασφαλείας. Ο κύριος Μιχαηλίδης είδε εδώ μια τεράστια ευκαιρία εξέλιξης για την CM Elektronik, στον χώρο συστημάτων και ασφαλείας. Σήμερα έχει δικαιωθεί εκείνη του η κίνηση και η CM- Security,πλέον, έχει εδραιωθεί στον χώρο συστημάτων συναγερμού και ασφάλειας, έχοντας στο πλάι της πολύτιμους συνεργάτες για την πυρανίχνευση και τα κυκλώματα παρακολούθησης.

Το 2010 ιδρύθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις στο Bisingen και δημιουργήθηκε ο όμιλος CM. Έτσι προετοιμάστηκε το έδαφος για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητες της εταιρίας.

Στη συνέχεια στον όμιλο συμπεριλήφθηκε και η Delker GmbH στο Herrenberg.

Facebook Twitter Google+ Pinterest